Oktober  2023
Home Nieuws Agenda MaandOverzicht Praktisch Achtergrond
Jaar 2017 Jaar 2018 Jaar 2019 Jaar 2020 Jaar 2021 Jaar 2022 Jaar 2023
Januari 2023
Februari 2023
Maart 2023
April 2023
Mei 2023
Juni 2023
Juli 2023
Oktober 2023
November 2023

Overzicht Griekse Muziek in Oktober 2023

Alle evenementen afdrukken

Enkel dit evenement afdrukken

Natasa Theodoridou

Live in concert

Een kamerbrede glimlach, een diepe warme stem, een uitzonderlijke podiumprésence en bakken vol talent, dat is hoe we Natasa Theodoridou ( Νατάσα Θεοδωρίδου , °1970) aankondigden toen ze in juni 2014 voor de eerste keer naar Brussel kwam.

We vertelden u toen ook dat dit voldoende was om in geen tijd de "talk of the town" te worden toen ze in 1996 verhuisde van haar geboortestad Thessaloniki naar Athene. Kort voordien was ze nog gewoon een journaliste geweest die wat bijkluste als zangeres, een jaar nadien had ze een platencontract op zak van één van de grote platenfabrieken.

Haar eerste cd heette gewoon " Natasa Theodoridou " en die verkocht zo goed dat ze enkele weken later een platina exemplaar mocht gaan afhalen. Inmiddels heeft ze zeventien eigen albums op haar naam staan, of misschien wel meer. Iedereen lijkt namelijk een beetje de tel kwijt, ook al omdat er een aantal live opnames, "best of" en cd-singles uitgebracht werden. Moet je die dan meetellen of niet? In elk geval: als je alleen kijkt naar de "eigen albums" volgens de klassieke formule, dan zijn er minstens vijf daarvan die goed waren voor goud, en de andere gingen zelfs voor platina.

Alles wat u verder nog over haar zou willen weten is te vinden in de biografie die we in 2014 over haar schreven. We vonden het niet echt nodig om die bij te werken, want aan de essentie is er al die tijd eigenlijk niets veranderd.

Ze maakte ook in Brussel flink wat indruk, maar toch is dat inmiddels al bijna tien jaar geleden. Nu komt ze opnieuw deze kant op, alleen zijn er op dit moment (april 2023) geen optredens gepland in de Lage Landen. En zelfs in Duitsland staan er maar twee concerten op stapel.

Daarvan nemen we alleen Düsseldorf op in onze Agenda want dat is niet zo heel ver van de grens vandaan. Dat concert kan dan vooral interessant zijn voor de bezoekers van onze site die in het oosten van België of Nederland wonen.

Het andere concert is in Stuttgart en dat vonden we toch wel een beetje "te ver van ons bed". Desgewenst vindt u de informatie daarover rechtstreeks op de website van de organisator, Greece on Tour, en die zit op https://www.greece-on-tour.eu/ . Van daaruit kunt u trouwens ook doorklikken naar de officiële voorverkoopkanalen. Dat is veel beter dan u via een zoekmachine te laten lijmen door zogenaamde doorverkopers en andere oplichters, die u met veel plezier een veelvoud van de prijs zullen aftroggelen, en dat dan nog misschien voor een vals of ongeldig ticket.

Praktische gegevens
Vrijdag 6 oktober, 20u00, Tonhalle, Ehrenhof 1, 40479 Düsseldorf (D)

Tickets: € 68, € 58, € 52, € 48 en € 30, al naargelang de categorie.

Meer info en reserveren : http://www.tonhalle.de .

Rechts bovenaan klikt u op het vergrootglasje. Dan verschijnt er een zoekveld, daar tikt u "Theodoridou" in, en dan komt u vanzelf bij de info over het concert. Met een klik op het winkelkarretje (links onder de tekst) krijgt u een zaalplan waar u de gewenste plaatsen zelf kunt uitkiezen.

Een computer-gegenereerde routeplanning is beschikbaar. (opent in nieuw venster)

 
 

Op de site sinds: 25/04/2023

Terug naar het begin van deze pagina.


Valid XHTML 1.0 Strict!

[Home]  [Nieuws]  [Agenda]  [Overzicht]  [Praktisch]  [Achtergrond]

Please contact our Webmaster with questions or comments.