November  2019
Home Nieuws Agenda MaandOverzicht Praktisch Achtergrond
Jaar 2013 Jaar 2014 Jaar 2015 Jaar 2016 Jaar 2017 Jaar 2018 Jaar 2019
Januari 2019
Februari 2019
Maart 2019
April 2019
Mei 2019
Juni 2019
Juli 2019
September 2019
Oktober 2019
November 2019

Overzicht Griekse Muziek in November 2019

Alle evenementen afdrukken

Enkel dit evenement afdrukken

Yorgos Dalaras

Met "Dalaras Classics"

Yorgos Dalaras komt nog maar eens naar Duitsland, en op het moment dat we dit schrijven (4.6.2019) lijkt Düsseldorf zijn enige concert in de buurt van de Lage Landen te zullen worden.

We geven het toch maar een plaatsje in onze "Agenda", enerzijds omdat Düsseldorf niet zo heel ver over de Duitse grens ligt, en dus goed bereikbaar is vanuit het oosten van Nederland of België. Misschien zelfs gemakkelijker dan Brussel of Amsterdam.

Het is alvast beter bereikbaar dan Parijs, en we weten uit ondervinding dat er, nog maar enkele jaren geleden, bussen ingelegd werden vanuit Nederland om toch maar naar een optreden van Yorgos Dalaras in de Lichtstad te kunnen reizen. Er zijn weinig Griekse artiesten die zo'n trouwe aanhang hebben, en als we die blij kunnen maken met (de aankondiging van) een concert in Düsseldorf, waarom dan niet?

Daar komt bij dat het programma "Dalaras Classics" heet, en dat is precies wat het zou moeten gaan worden: een selectie van de meest populaire liedjes uit zijn enorme repertoire.

Dat is ook precies wat zijn fans van hem willen horen.

Daar moet wel één klein kanttekeningetje bij. Dalaras houdt namelijk van afwisseling en experimenten. Hij heeft ook al een heleboel samenwerkingen achter de rug met collega's uit de meest uiteenlopende muzikale genres. Niet al zijn fans konden hem daarin altijd even goed volgen.

De kanttekening is dan dat hij de selectie van zijn "Classics" zelf gemaakt heeft. Dat betekent dat hij liedjes heeft gekozen die hij zelf ook altijd graag gezongen heeft, en dus niet noodzakelijk de liedjes met de hoogste verkoopcijfers. Anderzijds is hij een professional, en hij weet dus echt wel wat zijn publiek van hem verwacht. Met een discografie als die van hem zou het dan niet zo moeilijk mogen zijn om iedereen tevreden te stellen.

Praktische gegevens
Zaterdag 30 november, 20u00, Tonhalle, Ehrenhof 1, 40479 Düsseldorf (D)

Tickets: € 67, € 57, € 47, € 37 en € 26.

Dit zijn allemaal zitplaatsen, en op het zaalplan kan u kiezen waar u wil zitten.

Voor de voorverkoop gaat u best naar https://www.eventim.de/tickets.html en daar tikt u dan "Dalaras" in in het zoekveld.

Er kan ook telefonisch geboekt worden, maar dat is wel een betalend nummer. U vindt het desgewenst op de Eventim website.

Een computer-gegenereerde routeplanning is beschikbaar. (opent in nieuw venster)

 
 

Op de site sinds: 05/06/2019

Terug naar het begin van deze pagina.


Valid XHTML 1.0 Strict!

[Home]  [Nieuws]  [Agenda]  [Overzicht]  [Praktisch]  [Achtergrond]

Please contact our Webmaster with questions or comments.